Lister 70Er Hus Køkken Frisk

Lister 70Er Hus Køkken Frisk. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer.

Nye Vinduer Og Dore I 70 Er Villa Fa Inspiration Her Outline

Her Nye Vinduer Og Dore I 70 Er Villa Fa Inspiration Her Outline

Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends.

Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet.

1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa.

70 Ideer Pa 60 Er 70 Er Hus Huse Hjem Boligindretning

Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener.

Kokken I 70 Er Villa Kokkenskaberne

28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset.. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl.

Totalrenovering Af 70 Er Villa I Risskov Aarhus

Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener.. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør.

By Nordic Fra 70er Retro Kokken Til Kokken Drom By Facebook

De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet... Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet.

Renovering Og Modernisering Af 70 Er Hus Pa Lolland Falster Youtube

Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs... Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet.

Se Vores Hus Grundplan Og Forbilleder Christine Delmar

Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener.. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016.

Danske Boligarkitekter Sadan Vaelger Du Det Rigtige Kokken Til Din Hustype

1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends... Oktober 2016 af pia olsen / living stories. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends.. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus.

70 Ideer Pa 60 Er 70 Er Hus Huse Hjem Boligindretning

Oktober 2016 af pia olsen / living stories.. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra.

Fladt Tag I Arkitektens Fodspor

Oktober 2016 af pia olsen / living stories. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Sådan indrettede de i 70'erne. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer.

Danske Boligarkitekter Halvfjerdserarkitektur I Ny Forklaedning

Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset.. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer.

Retro Inspiration Til Indretning Retrostil Og Panton Mobler Mad Bolig

Sådan indrettede de i 70'erne. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. Sådan indrettede de i 70'erne. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse.

Mal Dit Kokken Inspiration

Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset... Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset.

Ombygning Udfores Professionelt I Svendborg Laes Mere

Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene.. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016.

Lys Og Luft Til 60 Er Og 70 Er Villaer Bygogbolig

Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Sådan indrettede de i 70'erne. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken.

Hvilken Kokkenstil Skal Du Vaelge Mad Og Bolig

Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Sådan indrettede de i 70'erne. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang... I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang.

Se Drommen Af En 70 Er Villa Der Gemmer Pa En Saerlig Historie Bobedre Dk

31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl.. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset.

Ombygning Af Parcelhus Fa Mere Dagslys I 70 Er Boligen Methodmadnessarkitekter

30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene.. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset.

Totalrenovering Sadan Ser 60 Er Villaen Ud Nu Bobedre Dk

Sådan indrettede de i 70'erne.. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang.

Fra Klassisk 70 Er Parcelhus Til Moderne Drommebolig Kokken Aalborg

30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer... 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør.. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet.

Bertel Udsen Vildmedhuse Dk Arkitekttegnet 60 Er Hus

Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Sådan indrettede de i 70'erne. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken.. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet.

1970 Er Kokkenet Fik Mindst Et Arti Mere Bobedre Dk

Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet.

Typehus Fik Ny Indretning Fra 70 Er Hus Til Det Nye Artusind

Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet.

Mere Lys Ind I 80 Er Villaen

Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet.. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige... Men ved at modernisere huset samt skifte louises.

By Nordic Fra 70er Retro Kokken Til Kokken Drom By Facebook

Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus.

Nyt Liv I 70 Er Huset Boligliv Alt Dk

I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang... Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Sådan indrettede de i 70'erne. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa... Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet.

Moderne Tider I 70 Er Huset

Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør.

Sanneanielsen Instagram Profile With Posts And Stories Picuki Com

Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs.. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken.. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus.

Renoveringen Af Det Klassiske Parcelhus Dagens Byggeri

1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Oktober 2016 af pia olsen / living stories.. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken.

Guide Sadan Gor Du Et Gammel Parcelhus Moderne

Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. Sådan indrettede de i 70'erne. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken.

70 Er Villa Kokken Nordisk Kokken Kokken I Trae Traekokken Betongulv Betongulve Tavlelak Moderne Indretning Villa Kokken

Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Oktober 2016 af pia olsen / living stories.

Hillerod Moderne 70 Er Villa Boligmagasinet Dk

Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016.

Kunstigt Andedraet Til Et Typehus

Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. . De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset.

De Der 70 Er Huse Kan Altsa Ogsa Noget Ditteblog

Oktober 2016 af pia olsen / living stories. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet.. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang.

Totalrenovering Sadan Ser 60 Er Villaen Ud Nu Bobedre Dk

31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. Sådan indrettede de i 70'erne... I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang.

Renovering Og Modernisering Af 70 Er Hus Pa Lolland Falster Youtube

De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset.. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus.

Totalrenovering Af 70 Er Villa I Risskov Aarhus

Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Men ved at modernisere huset samt skifte louises.

Kunstigt Andedraet Til Et Typehus

De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset... . Sådan indrettede de i 70'erne.

Boligreportage 70 Er Hus Anno 2014 Blog Om Bolig

Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs.

Designelskernes Ikea Hackede Luksuskokken

28/06/2010 · total renovering af 70'er hus... I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends.

Fladt Tag I Arkitektens Fodspor

Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Sådan indrettede de i 70'erne. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige... I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang.

Fra Klassisk 70 Er Parcelhus Til Moderne Drommebolig Kokken Aalborg

Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener.. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs.. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra.

Totalrenovering Af 70 Er Villa I Risskov Aarhus

Oktober 2016 af pia olsen / living stories... Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa.. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør.

Ombygning Af Parcelhus Fa Mere Dagslys I 70 Er Boligen Methodmadnessarkitekter

Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet.

En Drom Af Et Kokken Med 70 Er Detaljer Boligmagasinet Dk

1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends... 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra.. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning.

Totalrenovering Af 140 M2 Hus I Karlslunde Naer Solrod Strand

Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Sådan indrettede de i 70'erne. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse.. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse.

Danske Boligarkitekter Sadan Vaelger Du Det Rigtige Kokken Til Din Hustype

1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset.

Fra Kedeligt Parcelhus Til Cool Familiebolig Boligmagasinet Dk

De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør.

Typehus Fik Ny Indretning Fra 70 Er Hus Til Det Nye Artusind

Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Oktober 2016 af pia olsen / living stories.. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene.

Mere Lys Ind I 80 Er Villaen

Sådan indrettede de i 70'erne. Sådan indrettede de i 70'erne. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige... Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige.

70 Er Hus Med Nyt Faelles Hjerterum

Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus... De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset.

Totalrenovering Af 70 Er Villa I Risskov Aarhus

Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs.

Fornyet 70 Er Hus Med Stort Faellesrum

Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet.. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra.

Kokken I 70 Er Villa Kokkenskaberne

Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset.. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset.. Oktober 2016 af pia olsen / living stories.

Kokken Alrum Og Stue Pa 1 Sal Med Udsigt Arkinaut Aps

1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige.. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer.

Fra Klassisk 70 Er Parcelhus Til Moderne Drommebolig Kokken Aalborg

28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør... Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken.

Kokken Alrum Og Stue Pa 1 Sal Med Udsigt Arkinaut Aps

Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet.

Moderne 70 Er Villa Artofit

De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Sådan indrettede de i 70'erne... Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016.

De Der 70 Er Huse Kan Altsa Ogsa Noget Ditteblog

Sådan indrettede de i 70'erne... I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene... Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken.

For Efter Boligstil

Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. 1970'erne var et årti med mange forskellige og skønne trends. Sådan indrettede de i 70'erne. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl.

Fra Klassisk 70 Er Parcelhus Til Moderne Drommebolig Kokken Aalborg

Sådan indrettede de i 70'erne.. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Sådan indrettede de i 70'erne.. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang.

De Der 70 Er Huse Kan Altsa Ogsa Noget Ditteblog

Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016.. Sådan indrettede de i 70'erne.

By Nordic Fra 70er Retro Kokken Til Kokken Drom By Facebook

I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. 31/01/2018 · 60'er og 70'er huse. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. Men ved at modernisere huset samt skifte louises.. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet.

De Der 70 Er Huse Kan Altsa Ogsa Noget Ditteblog

18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset... Men ved at modernisere huset samt skifte louises.

Fordele Og Ulemper Ved Huse Fra 60 Erne Og 70 Erne

Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. 18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Oktober 2016 af pia olsen / living stories. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken.. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken.

Danske Boligarkitekter 1960 Er Typehuset Fik Ojnene Op For Udsigten

Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. 28/06/2010 · total renovering af 70'er hus. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Men ved at modernisere huset samt skifte louises. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. 30/10/2016 · en drøm af et køkken med 70'er detaljer. I tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Den anden dag fik jeg så øjnene op for 60'er og 70'er husene. Planen var egentlig, at louise og hendes kæreste, frank, ville finde en lille romantisk patriciervilla i centrum af køge, hvor begge er opvokset.. Anne dorte johanson og hendes mand så på mange hvide køkkener.

Genfortolkning Af Et 70 Er Hus

18/11/2015 · "det er så vigtigt at bo i et hus og fornemme sjælen og tankerne bag, inden man kaster sig ud i den helt store ombygning. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis. Den unge familie havde fundet drømmehuset i nærum, men var noget udfordret i forhold til køkkenet. Kelims på væggene, orange og jordnære farvenuancer, botanik og fransk landidyl. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Det var derfor vigtigt at skabe mere og bedre arbejdsplads i et større og mere åbent køkken. Men der er også nogle af de løsninger, vi har lavet, hvor vi faktisk gerne vil gå tilbage til det oprindelige. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. Et typehus er nemlig noget mere taknemmelige at lave om end førnævnte muremester villa.

Retro Inspiration Til Indretning Retrostil Og Panton Mobler Mad Bolig

Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken.. Vi har bevaret den oprindelige rumdeling og det originale køkken. Hjemmets frue elsker at bruge meget tid i køkkenet. Egentlig er det nogen jeg altid er sprunget hurtigt over på boligsiden, da jeg synes de ser så kedelige ud udefra. De rene former, lige linjer og funktionalitet, som er typiske træk for arkitekturen i 70'erne, var det de nye ejere faldt for ved huset. Men de kan faktisk være et rigtig godt kompromis.. Den arkitekttegnede villa fra 1972 stod helt original i røde mursten med forskudte niveauer, da de nye ejere overtog i 2016.

Popular posts from this blog

Alpine F1 Logo Transparent Fortræffeligt